HTML

Indavideó

dada on the road

Tanulja meg szeretni Xonit!

Friss topikok

Külföldön bukkantak fel a tavaly eltünt egy és kétforintosok!

2009.05.09. 00:00 xoni

Azt biztosan mindenki észrevette, hogy március 1-jétől eltüntek Magyarországon az egy és kétforintosok. Egyesek szerint ettől kezdve ezek a dolgok (minőségek) mintegy lappangva, tovább léteztek. Bizonyítékként az egy, hat és hasonló betiltott értékekre végződő végösszegeket említik. Lehet nekik volt igazuk?

Utánajártunk az ügynek és elborzadtunk azon, amit találtunk! A politikusaink persze mind benne vannak..  

Az ügyben nyomozó utolsó (mára halott) újságíró feljegyzései:

Óriási kockázatot vállaltam, mikor nem hagytam fel a kutatással még akkor sem, amikor életveszélyes fenyegetéseket kaptam a hazai titkosszolgálat munkatársaitól, majd Morley-csikkeket találtam a lakásomban. Azóta kitöröltek az adataimat a nemzetközi identitásnyilvántartó adatbázisából is, nem kapok többé vízumot és  munkanélküli segélyt, de legalább nem hívogat a Diákhitel Központ..

A nyomozás eredménye, hogy forgalomból kivont magyar aprópénzek gyülekeznek! Ráadásul külföldön! S mindez a magyar politikai, gazdasági, és zenei közélet tudtával és aktív közreműködésével folyik! A magyar állampolgár persze ugyanúgy nem sejt semmit, mint a német vagy az amerikai..

Vajon mikor fog robbanni ez a bomba? Gondolkodik-e egyáltalán valaki a stratégiai lehetőségein, vagy azon, hogy milyen diplomáciai lépésekre kerülhetne sor? Miért hazánkat mocskolják be ennek a piszkos ügynek a részletei?
És végül: Mit szól majd Magyarországhoz az európai közvélemény már megint?


Egy megdöbbentő fotó a helyzet komolyságáról.  A képen jól látszik mennyire irányithatatlanok.

Az eset párhuzama miatt adná magát a bulvártörténelmi asszociáció, a frankhamisítási botrány, ám valójában ennél jóval többről van szó. A szakértők egyetértenek abban, nincs vesztegetni való idő! Isten, vagy bármi más óvja a világot!

Az újságíró egy másik feljegyzése:

A jelenséggel kapcsolatos impresszióm*:E mostani eset nemzetközileg bonyolitott, a nagyhatalmak tudomásával, beleegyezésével, sőt irányításával folyó akció, melyben apróinkat az amerikai hadseregnél jól ismert pszichilogiai (háborus) drogokkal vaditották meg!!!

*Nem árulhatom el az engem segítő közgazdászok nevét a minden szinten jelen levő nemzetközi összeesküves miatt, ezért magamra vállalom a koncepció teljes kidolgozását, ám köszönöm azoknak, akik állásukat és életüket, sőt családjaik biztonságát kockáztatva velem együtt küzdöttek az igazságért. psszt!

 

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság münchen alternatív

A bejegyzés trackback címe:

https://xoni.blog.hu/api/trackback/id/tr10819991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása