HTML

Indavideó

dada on the road

Tanulja meg szeretni Xonit!

Friss topikok

Boszorkány-baleset Budapesten!

2010.05.01. 11:01 xoni

Néhány órája boszorkány szerencsétlenség történt a Kacsóh Pongrác úti villamos megállóban. A helyszínen még füstölgött a jármű, ami nem sokkal korábban az aszfaltba csapódott. Feltételezések szerint a seprűs nagy sebességgel hajthatott a Hungária körúton, majd eddig ismeretlen okból a megállóba repült és többször is a betonhoz vágódott mielőtt megállt. A seprű vezetője elmenekült. A rendőrök nehéz helyzetben vannak, mert sem a körúton közlekedő autósok, sem a helyszínen várakozók nem emlékeznek semmire. Az eset kapcsán ismét hangsúlyozták: több rendőrre van szükség! (MTI)


A boszorkány-balesetek egyébként nem egyedülállóak hazánkban. 2009 nyár végén a Városligetben hasonló körülmények között bokorba fúródott és erősen megrongálódott seprűt találtak, melynek utasa azóta is ismeretlen.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest misztikum dada alternatív

A bejegyzés trackback címe:

https://xoni.blog.hu/api/trackback/id/tr261966152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása