HTML

Indavideó

dada on the road

Tanulja meg szeretni Xonit!

Friss topikok

"Tessék-tessék választani, pihenni és dolgozni!" Olvassa el a legviccesebb netes ingatlanhirdetést!

2009.03.29. 21:40 xoni

Nemzethalál és általános krízis vízió, hollywoodi reklámtrükk és egyfajta inverz buzdítás! Ez jellemzi a leghitelesebb magyar ingatlanhirdetést, amit a neten jelenleg meg lehet találni. 

Nem álhírdetés, de nem bírom ki, itt van szó szerint a teljes szöveg, Tessék tessék élvezni!


"Tessék-tessék választani, pihenni és dolgozni. Somló-Szőlősön befejezés előtt álló kétszintes hétvégi házzal és pincével eladó egy 2160-m2 Somló- hegy dobai oldalán 600-nöl kordonos szőlő /olaszrizling, tramini és csemege/. Tárul elénk a pihenés és munka. Van már híresség itt aki sok föld tulajdonosa itt. Olcsó húsnak Bő a keze! Most Magyarországot is sok külföldi vásárolja, nem véletlenül Kordonok és korlátok lesznak majd, amikor drága lesz a jó Magyar Föld. De ha ez kevésnek bizonyulna mellette 400-négyszögöl szántó is eladó!! Várom érdeklődését, megtekintését, természetesen egyeztetett időpontban. Villany-Víz telken belül, gáz nincs /tartályról lehetséges!/ csatorna nincs /zárt emésztő / Fütés: gáz-tartályról, villannyal, hagyományos úton történhet.Bővebb információra konkrét kérdést kérünk. Köszönöm"

Csak aztán kerüljön jó magyar (bő)kézbe!

Eedeti hírdetés:http://www.ingatlan.org/ingatlanok/magancelu_ingatlanok/20/10875.html

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: vicces alternatív

A bejegyzés trackback címe:

https://xoni.blog.hu/api/trackback/id/tr991033978

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Urbanista 2009.04.22. 14:10:34

Olcsó húsnak Bő a keze! - Habuczki Ilona bekeményít és jósolAzt hittem, hogy Habuczki Ilona ingatlanreferens már nem tud meglepni. Ha egy hirdetésben furcsaságot látok, csak a feladóra siklik a szemem és ha az ő nevét látom ott, már mindent értek. De az,…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása