HTML

Indavideó

dada on the road

Tanulja meg szeretni Xonit!

Friss topikok

Kendermagos, tüntetős vasárnap - előzetes

2009.05.12. 01:27 xoni

Kimentünk a nagyrétre hétvégén, aztán, ha már vittünk táblákat tüntetgettünk és heccelődtünk picit... Időnként halált megvetve, fenyegetésekre fittyet hányva! (Persze csak a pénzért!)

Kegyetlen, véres képsorokkal és beszámoló hamarosan, most csak a figyelmetekbe ajánlanék egy teljesen friss kiadványt, a Kegyetlen Igazság harmadik számát, ami direkt a tüntetés napjára jelent meg és a marihuánáról rántja le a leplet. Olvassátok és okuljatok belőle, mert nem tudjátok mit csináltok valójában! Ne rohanjatok a vesztetekbe!

A marihuána egyedülálló veszélyessége miatt a jelen lapszám kormányzati támogatással, valamint a KDNP büszke- és az SZDSZ sunyi anyagi hozzájárulásával készült el, így ez ingyenes és szabadon terjeszthető. (és ezért volt belőle olyan kevés..)


A korábbi lapszámok kicsit később lesznek kész, de előzetesen rendelhetőek.
Áruk: 15.000 euro/ nyomtatott oldal  (A füzet eredeti mérete 1/4 A4)

A keresztrejtvény megfejtéseit ide is elküldhetitek.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hekk tüntetés mkkp streetart xoni kenderelméletek

A bejegyzés trackback címe:

https://xoni.blog.hu/api/trackback/id/tr931116298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása