HTML

Indavideó

dada on the road

Tanulja meg szeretni Xonit!

Friss topikok

Mivé lesz a Hunyadi tér?

2008.10.04. 14:44 xoni

Mikrochip vagy vásárcsarnok? Ez itt a kérdés!
Sokkal tisztább lenne a helyzet, ha a vállalkozók nem kezdtek volna közösségi tervezésbe, hanem hagyományosan, egyik napról a másikra lekerítik és sittysutty lebontják az egész vásárcsarnokot a fenébe, aztán pedig nyugodtan megépítik a helyén álmaik mélygarázsát.
Ha így cselekedtek volna, akkor sem a helyiek, sem a helyieket összefogó és mozgósító civilek nem érkeztek volna lázadozni, beleszólni, nemtetszést fejezni ki, aláírásokat gyűjtögetni és igen, szóval akkor nem hekkelte volna meg senki a nyilvánvalóan kamu tájékoztató jellegű plakátot..

Aki legális tiltakozásra  adná a fejét ezzel kapcsolatban, infókat talál itt:http://www.photoblog.com/dromidriver/2008/09/27/about-the-future-of-our-market---6th---alrsgyjts---signature-collection-again.html
vagy itt:
http://lmv.hu/node/3031

Éjszakai kofa című kép, szintén a Hunyadi térről. (A fotó illusztráció)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hekk tüntetés street plakát dada alternatív streetart mhc

A bejegyzés trackback címe:

https://xoni.blog.hu/api/trackback/id/tr69695881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása